Biredskapsfabriken
Varukorgen

Öppet köp / ångerrätt

Du har 30 dagars ångerrätt / öppet köp på allt du handlar hos oss, det gäller både i butiken i Länna och i e-butiken där vi också säljer vårt breda sortiment av båttillbehör. Tiden räknas från du hämtat ut ditt paket om du beställt via e-butiken. Returnerat paket ska inte sändas mot efterkrav.

Ångerrätten gäller alla varor med vissa undantag; elektroniska motorreservdelar, och varor som klippts/kapats på din begäran (slang, tågvirke, kapellväv osv). Om varan har beställts hem speciellt för dig (och inte ingår i vårt lagerförda sortiment) drar vi av 20% på varans pris för att täcka returkostnaderna till leverantören.

Om du vill returnera en vara ber vi dig returnera den i originalförpackningen. Varan ska vara hel, ren och oanvänd och i säljbart skick (som ny). Du står själv för fraktkostnaderna vid en retur. Det gäller både till och från dig samt även eventuell aviavgift vid faktura köp.Det gäller också om du gjort en felbeställning (t ex fel storlek eller färg) och vill byta. Har vi skickat fel så står vi självklart för fraktkostnaderna.

BåtAccenten Handels AB
Svarvarvägen 8b
142 50 Skogås
tel 08-777 5200
e-post: info@bataccenten.se
www.bataccenten.se

Om det är en tjänst du beställt har du rätt att utnyttja ångerrätten från den dag då köpavtalet ingås. Om tjänsten har påbörjats innan ångerfristen (14 dagar) gått ut, skall vi, med ditt samtycke, informera dig om att ångerrätten upphör från det att tjänsten påbörjas.

Du kan vända dit direkt till oss för att få hjälp med reklamationer, ångerrätt samt annan hjälp som berör köp eller beställning även om vi inte själva tillhandahåller varan eller tjänsten, så länge det är beställt genom oss hjälper vi dig om det blir något problem.

Vid en eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.