Biredskapsfabriken
Varukorgen

Betalningsalternativ

Vi erbjuder säkra betalningsalternativ via Svea WebPay i vår e-butik med båttillbehör, det innebär flera bekväma och säkra sätt för dig som kund så du kan tryggt välja det som passar dig bäst. Det gäller både kortbetalning, direktbetalning från din internetbank, faktura och delbetalning.Logo Svea WebPay

Kortbetalning:
Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU. Vi använder SveaWebPays hostade PCI-DSS-certifierade kortbetalningslösning. Vi accepterar följande kort: Visa, MasterCard. Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället. Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade. Inga kortnummer sparas. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 3D-Secure – en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet.

Du måste vara 18 år fyllda, eller ha målsmans godkännande för att få handla hos oss. 

Faktura för privatpersoner:

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är överlåtna av BåtAccenten till Svea Ekonomi AB. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2% per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso. En aviavgift på 29kr tillkommer.

Har du några frågor så kan du ringa SveaEkonomi 08-514 931 13 för närmare information.

Delbetalning för privatpersoner:
Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst, i kassan. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag.
Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Köp nu - delbetala på 6 månader
Köp nu och dela upp betalningen på 6 månader, du får varorna omgående och första fakturan kommer nästa månad.
Du kan när som helst avsluta kontraktet genom att betala in hela summan. 
Uppläggningsavgift 195kr och en aviavgift på 29kr. Totalkostnad 369kr.
Köp nu - delbetala på 12 månader
Köp nu och dela upp betalningen på 12 månader, du får varorna omgående och första fakturan kommer nästa månad.
Du kan när som helst avsluta kontraktet genom att betala in hela summan. 
Uppläggningsavgift 295kr och en aviavgift på 29kr. Totalkostnad 643kr.
Köp nu - delbetala på 24 månader
Köp nu och dela upp betalningen på 24 månader, du får varorna omgående och första fakturan kommer nästa månad.
Du kan när som helst avsluta kontraktet genom att betala in hela summan. 
Uppläggningsavgift 495kr och en aviavgift på 29kr. Totalkostnad 1191kr.

Har du några frågor så kan du ringa SveaEkonomi 08-514 931 13 för närmare information.

Efterkrav:
Vi tar självklart emot ordrar mot efterkrav (extra avgift 100kr), vilket gör att du betalar vid uthämtningsstället. Dock så finns det en övre gräns på totalbelopp 9999kr. Skrymmande varor kan inte skickas mot Efterkrav. Dessa varor har en kursiv informationstext i respektive produktruta, "För denna artikel tillkommer en extra fraktkostnad på xxx kr för skrymmande gods"

 

 

 

Du kan läsa de Allmänna villkor för kontokredit här.

Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation hittar du här.

Länk till Distans- och Hemförsäljningslagen.